Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

The Landings Derneği: Topluluk Hizmetlerini Geliştirme

The Landings Derneği, TLA'nın topluluğa hizmet sunma şeklini iyileştirmeyi amaçlayan resmi bir uygulamadır. iPhone'unuz için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama, çukurlar, sokak lambası sorunları, kod ihlalleri ve park bakımı gibi acil olmayan konuları kolayca bildirmenizi sağlar. Konumunuzu ve resimleri ekleyerek, şehrin hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermesine yardımcı olabilirsiniz.

Sorunları bildirmenin yanı sıra, uygulama, diğer topluluk üyeleri tarafından gönderilen raporların durumunu takip etmenin pratik bir yolunu sunar. Bu şeffaflık, hesap verebilirliği teşvik eder ve tüm endişelerin zamanında ele alınmasını sağlar. Uygulama ayrıca TLA takvimine, haberlere, hizmetlere ve çok daha fazlasına erişim sağlayarak, tüm toplulukla ilgili bilgiler için tek bir merkez haline gelir.

The Landings Derneği uygulamasıyla, sakinler topluluklarını korumak ve geliştirmek için aktif olarak katkıda bulunabilirken, TLA bildirilen sorunları etkili bir şekilde yönetebilir ve çözebilir. Uygulamayı bugün indirin ve sunduğu kolaylık ve etkinlik deneyimleyin.

Program diğer dillerde mevcuttur

The Landings Association iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 5.9.3
  • 4.6

(0)
  • Güvenlik Durumu

The Landings Association hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer The Landings Association denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.